Varför coast

COAST -

varför ska du välja våra produkter?

 

COAST strävar efter att tillverka LED lampor som inte bara avger högre ljusstyrka utan också ger bättre ljus. Det är därför lika viktigt för oss på COAST att prata om ljuskvalitet och fokusteknik som det är att prata om ljusstyrka och lumen.

 

Det mycket breda utbudet av fick- och pannlampor öppnar dörrar för dig som vill hitta den perfekta lampan för en konkret användarsituation.

Det är just användningsområdet som avgör om du till exempel söker en lampa med kraftig punktbelysning och svagare ljus runt omkring eller om du söker orienteringsljus där lampans vikt är avgörande. I vårt sortiment hittar du allt från UV lampor, lampor som erbjuder olika färger i ljuset i samma lampa, och dessutom många uppladdningsbara lampor där du inte behöver kompromissa på flexibiliteten eftersom du kan använda både uppladdningsbara batterier och alkaliska batterier. Vårt breda utbud av pannlampor talar för sig självt.

 

NOT JUST BRIGHTER – BETTER!

 

Vi är säkra på att vi kan konkurrera på ljusstyrka men vi vet också att bra ljus inkluderar så mycket mer. De som väljer COAST väljer COAST för att de vet att de får stryktåliga produkter med solid kvalitet.

 

Alla COAST lampor testas enligt ANSI FL1 standarden.

Läs mer på ANSI FL1